1. 5. 2012

Burn me like I'm (b)witch

Co víc ještě napsat k 30. dubnu. Češi se zblázní, půlka Prahy je napasovaná na Ladronce a drtivá většina republiky chlastá, seč může. No myslíte si že u nás to bylo jiný? Ovšem že ne.
Jenom lidí je tu na vesnici na "tradiční stavění májky" (ano, stále máme nejhezčí májku v republice, troufam si tvrdit!) a následovnou monster chlastačku na stráni čím dál míň. Nevim, možná už je to tim, že nejsme děti, chlastáme kdy chceme - každopádně to kouzlo už je pryč.
Vysvětlete mi, proč po čtvrt flašce čistý vodky, flašce Cinzana a flašce melounový Amundsenky nejsem opilej? To je přece trestuhodný!

Nevadí, pálení čarodejnic má i své "světlé" stránky. Máme tu 1. květen, komunisti na Výstavišti vesele zvolávají "Čest práci!", za což sklidí aplaus od tisícovky důchodců a nezaměstnanejch sociálů, tisíce párů na Petříně a svátek práce. Mě nikdo po rozkvetlou třešní nepolíbí, tedy budu suchej jako každej rok. Teda kromě toho loňskýho. Dneska je to rok co sme si s Patrikem na Parukářce nad Žižkovem vyznali lásku.

Takže všechno je vlastně v pořádku. A nic víc, nic míň tenhle článek ani demonstrovat neměl.